Задръствания, навалици в моловете, треска за пазаруване. Как премина денят

...
Задръствания, навалици в моловете, треска за пазаруване. Как премина денят
Коментари Харесай

Как премина денят на големите намаления?


Задръствания, навалици в моловете, тресчица за извършване на покупки. Как мина денят на огромните понижения, какъв брой изхарчихме, какъв брой действителни са разпродажбите в навечерието на Коледа? Черният петък у нас за едни стартира секунди след 12 вечерта, а за други в ранни зори.

Резултатът – хиляди българи се снабдиха с нови движимости. Процентите понижения са надалеч по-ниски от тези на Запад, споделят потребителите. А съгласно търговците ползата при покупките на място в магазините е намалял, предава Нова телевизия.

Въпреки това инспекциите за лъженамаления в днешния ден бяха в цялата страна. Екипи на Комисията за отбрана на потребителите са записали 30 нарушавания. Като едно от тях е оповестяване на нова цена с % понижение, а на касата маркиране на по-високата.

Пазаруването онлайн бележи напредък. Най-често купуваме смарт устройства и домашен електроуреди. На второ място е секцията за мода. В бързината постоянно купуваме неща, които не ни трябват. Сред импулсивните покупки са облеклата и обувките (43%), дребната електроника (34%) и даже бижута (20%).
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР