Задочният скандал между президента Румен Радев и премиера Бойко Борисов

...
Задочният скандал между президента Румен Радев и премиера Бойко Борисов
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Скандалът Радев-Борисов влияе зле на рейтинга на България

Задочният скандал сред президента Румен Радев и премиера Бойко Борисов се отразява зле на рейтинга на България. Това разяснява във Варна вицепремиерът Валери Симеонов.

„Този спор не беше необходим, можеше да бъде туширан. По никакъв метод не утвърждавам крайната реакция на президента. Отдавам я на неналичието на политически опит и на неприятни съветници. Хвърлянето на упреци към министър-председателя, свързани с противозаконни дейности, поражда противоположния въпрос – за какво не си подал сигнал в прокуратурата. В това отношение Бойко Борисов бе прав. Но не беше нужно в това провокативно телевизионно изявление да загатва съветници. Аз съм за това институциите да се уважават“, добави Симеонов.

И незабавно нападна медиите, че са „главно настоящо лице в всеобщо ширещия се нихилизъм в обществото“. „Болно ми е, че Народното събрание е с толкоз невисок рейтинг. Той е плод на нечистоплътната и целенасочена активност на огромните медии. Защото те внушават, че който влезе в Народното събрание, става глупак, апаш и лъжец“, съобщи вицепремиерът.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР