Задкулисието предвождано от ГЕРБ и ДПС успешно, според тях, прилагат

...
Задкулисието предвождано от ГЕРБ и ДПС успешно, според тях, прилагат
Коментари Харесай

Илиян Василев: Задкулисието предвождано от ГЕРБ и ДПС успешно, според тях, прилагат тактиката на шок, ужас и криза - Топ новини


Задкулисието предвождано от ГЕРБ и Движение за права и свободи сполучливо, съгласно тях, ползват тактиката на потрес, смут, рецесия и вдишване на отговорност за несъстоялия си най-лош сюжет. Психотерапия.
Газпром стопираха през април съветския газ и чакаха с неспокойствие държавното управление на Петков да се сгромоляса. Не стана, Смениха плочата – купували отново съветски газ, само че по-скъп. Делян Фактурата, които съпоставя круши и ябълки, по едно и също време подлагаше на критика евроатлантически за това че се купува съветски газа, и дружно с това громеше, че не се купува съветски газ – тъй като бил на ниска цена.

Дойде август месец – служебните на кон. Отново потрес, смут, интерконекторът провален. Дойде октомври – слънце, триумф и след шест години действителна работа, за 30 дни служебното държавно управление направи интерконектора и пое отговорността на обилна гала. Нито Борисов, нито Петков, въобще никой от предходните политици не беше поканен.
Служебните юнаци явно са били още по-ефективни, в случай че се регистрира че първите 20 дни на август единствено пречеха. Тоест за 40 дни са го свършили.

Пак август, само че по-късно – към 20 – не одобряват офертата на Шениър. Няма газ. Шок, смут. Цени високи. Идва октомври – без нито един нов контракт от служебните, цените падат – само че за какво да не поемат отговорност за срутва на природния газ на пазарите. И стартират още веднъж да надуват свирката – на ниска цена газ отвред, имаме предложения – за какво ние, тези служебните, за два месеца, да не сключим контракти за 10 години!?

Топло време през октомври, газохранилищата цялостни, потреблението ниско – и цените паднаха. Проблемите остават, тъй като първо газът, който е съхранен бе платен на стратосферни цени и ще ни „ грее “ със сметките през цялата зима. И второ, паднат ли температурите и стартира ли високото ползване тогава ще се види какъв брой газ има. Не през декември, а през февруари и март ще дойдат Видовите дни.

Видяхте по какъв начин работи тандема Радев – Борисов през Делян Добрев. Към тях да се прибавим и Кирил Добрев. Добрев съобщи позиция, че ще пуснат нов търг за дълготрайни доставки. Радев се намеси, че към този момент подобен се организира, и Добрев отдръпна концепцията си. Борисов гледа от Банкя, тъй като е оставил топката в ръцете на Делян Добрев.
Пак потрес и най-после триумф, който само и единствено се дължи на тях.

Тази тактичност сполучливо трансферираха и в бюджетната сфера – потрес – дефицити, задължения, невисок напредък, и смут. Да се чуди човек по какъв начин на равно поле могат проблем да намерят. Но нали, такава е схемата, първо чувство за рецесия и суматоха, и по-късно на бял кон.
Това е концепцията, която синхронът Радев-Борисов спряга за идната година и най-много като опрощение да не създадат държавно управление с първия мандат, че идвало потрес и смут и без национално единодушие нямало да стане. И Янев загрява на тъч линията.

Толкова са транспарантни причините им че няма накъде – Германия щяла да има нулев растеж, изпада в криза и ние няма метод да растем като стопанска система. Гледам обратно последните рецесии и виждаш по какъв начин до момента в който Германия се мотаеше към нулата и Полша и редица догонващи страни от Източна Европа си правеха ръск от 3-4 %. Ама нали, гласоподавателите им с къса памет и мъчно стоплят разликата в аргументите Германия да я грози срив, а ние да си имаме порядъчен растеж.

Ами да питат – ще им кажа – прогнозите за невисок напредък в Германия, с изключение на общовалидните за Европейски Съюз, са е характерни и се дължат на несъразмерната взаимозависимост и обязаност на страната с Русия и непропорционално високото отрицателно влияние. Ние успяхме да оцелеем след потрес и ужаса на Газпром и на процедура нямаме проблем.
Лошото е, че с това отрицателно и катастрофично говорене плашат пазарите и вложителите, в допълнение към политическата неустойчивост и бягството от отговорност да сформират държавно управление, и тогава не се чудете, че нищо че сме с един от най-ниските процените на дълг към Брутният вътрешен продукт, пазарите на санкционират с високи лихви по заемите, които теглим.

В допълнение и ги теглим, когато нямаме потребност, които също адресирам сигнал към вложителите. Лош.
Когато приказваш нон стоп за потрес и смут, когато не виждаш и не дават позитивната вероятност за народа си, най-после в действителност се сбъдват най-мрачните сюжети.
След Борисов и потоп. Само в чувството на всеобща и неизбежна рецесия могат да потопят греховете си.
Наивници. Кризата ражда отплата и яд. Ама кои да учи история?

Илиян Василев,фейсбук

Задкулисието предвождано от ГЕРБ и Движение за права и свободи сполучливо, съгласно тях, ползват тактиката на потрес, смут, рецесия и вдишване на…
Posted by on
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР