Задкулисие, олигархични интереси и мафия се обединиха, за да свалят

...
Задкулисие, олигархични интереси и мафия се обединиха, за да свалят
Коментари Харесай

Нинова: Свалиха кабинета, защото започна да засяга интересите на мафията

Задкулисие, олигархични ползи и мафия се сплотиха, с цел да смъкват това държавно управление, което съществено стартира да визира техните ползи. ГЕРБ, Движение за права и свободи, " Възраждане " и Има Такъв Народ направиха безусловно непоследователен общ брой, обединени единствено от това да защитят ползите си от това, че смяната стартира. Това съобщи ръководителят на пред публицисти.
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 333
,,Ще продължим с държанието, което ви е познато от последните най-малко шест години. Ние сме изпитали цялото жило на този модел на ръководство, тъй че един избор на съмнение няма да ни спре``, увери тя.

Нинова прикани депутатите " да се стегнат " и да одобряват актуализацията на бюджета.

Ако до края на седмицата не бъде признато на второ четене законът за ДОО, пенсионерите няма да си получат нарастването на пенсиите от 1-ви юли. Майките с деца също няма да получат данъчни облекчения, служащите няма да получат обезщетение посредством ваучерите за храна. Предстоят ни три бюджета – на НЗКО, ДОО и Държавния бюджет. Това е извънредно тестване за това кой защо е в тази постройка, изясни още Нинова.

,,За нас предварителни избори са най-тежкият и недопустим вид точно по аргументите, които ви споделих. Тази четворна нова коалиция сътвори безпорядък в страната, основава политическа рецесия – това значи, че няма да приемем бюджетите, няма да има парламент, в случай че се стигне до длъжностен кабинет, няма да се одобряват законите, нужни по Плана за възобновяване и резистентност... извънредно тежко ще бъде за България``, предизвести още вицепремиерът и стопански министър.

,,Свалянето на държавното управление ще се отрази в безпорядък, неустойчивост, липса на парламент... през днешния ден е тежък ден за това, което чака България и народът, в случай че депутатите не проявят отговорност``, добави Нинова.

Накрая тя изрази мнение, че съдружното съглашение би трябвало да се актуализира, тъй като от предходната година до в този момент са настъпили много промени.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР