Задигнала пари, злато от жилищата на колежка и баба й,

...
Задигнала пари, злато от жилищата на колежка и баба й,
Коментари Харесай

Крадливата фризьорка от Пловдив договори условна присъда

Задигнала пари, злато от жилищата на колежка и баба й, хванали я дегизирана с перука в гардеброба 
Крадливата фризьорка от Пловдив, която направи опит да обере жилищата на колежка козметичка и баба й в " Кючук Париж ", контракти условна присъда. Тя проникнала в непознатите парцели вечерта на 6 август т. година, само че била хваната, скрита в един дрешник с перука и маска. Срещу Мария С. беше формирано бързо произвеждане, обвинителният акт беше внесе скоростно и през днешния ден тя е договорила условна присъда от 10 месеца с изпитателен период от 3 години. Споразумението към този момент е утвърдено от Районния съд в Пловдив.

Мария С. се срещнала с козметичката във фризьорски салон, в който работела като работела като асистент. Козметичката живеела в регион " Южен, на същия етаж било и жилището на баба й. Мария решила да обере жилищата и се сдобила с ключове от входните порти.

Влязла първо в дома на колежката си, взела от там 1500 лева, златни украшения, декорации за коса, перука и други Сложила ги в раницата си и се насочила към второто жилище. Отключила го и светнала лампата в една от стаите, откъдето взела 150 лева, персонален почетен знак, златни украшения и всичко, което й се сторило по-ценно. През това време към дома си се прибирал братът на колежката й, който видял осветената стая, а знаел, че баба му отсъства, тъй като е на отмора. Обадил се в полицията и пристигналите на мястото униформени разкрили крадлата в дрешника. 

Сред нещата, които Мария С. поставила в раницата си, били и юбилейни монети, куп бижута от неблагородни метали, които на процедура не костват нищо, даже шноли за коса по 1 лев. Общата стойност на всички движимости, които се е пробвала да открадне, е 4349,64 лева. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР