Задействали сме вътрешен структурен процес, за да се подготвим за

...
Задействали сме вътрешен структурен процес, за да се подготвим за
Коментари Харесай

ЕС обмисля ответни търговски мерки при победа на Тръмп

„ Задействали сме вътрешен систематичен развой, с цел да се подготвим за всевъзможен вероятен излаз от президентските избори в Съединени американски щати “, заяви говорителят на Европейската комисия Ариана Подеста.

Така тя отговори на въпрос има ли подготвеност за дейности по отношение на изказванията на Доналд Тръмп за търговията сред Европа и Америка.

Миналата седмица Блумбърг заяви, че Тръмп е взел на прицел Европейски Съюз за набор от наказателни ограничения, в случай че през ноември бъде определен за президент. Вероятна насочна точка във втора негова администрация ще бъде включването на Общността в необятна минимална цена от 10 на 100, която ще се ползва и за Китай.

По време на предходния си мандат (2017-2021) Тръмп вкара нарастване на митата върху стоманата и алуминия от Европейски Съюз. Мерките обаче бяха отчасти анулирани след идването на власт на Джо Байдън.

Ариана Подеста добави, че на този стадий няма да показа върху какви тъкмо ответни ограничения се работи.
 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР