Задават се нови епизоди на сериала, който зададе нова посока

...
Задават се нови епизоди на сериала, който зададе нова посока
Коментари Харесай

Краят на едно телевизионно приятелство – „Сексът и градът“ без Ким Катрал

Задават се нови епизоди на сериала, който зададе нова посока на телевизия HBO и промени отношението на дамите към секса и към връзките вечно. Култовият „ Сексът и градът “ ще получи 10 нови епизода в стрийминг платформата „ HBO max “, само че насладата на почитателите е помрачена, тъй като към този момент публично знаем, че в никакъв случай още веднъж няма да забележим четирите приятелки дружно на екрана.

Снимка: Getty Images

Актрисата Ким Катрал, извърши ролята на бизнесдамата Саманта Джоунс в истинските епизоди на сериала и в двата кино лентата, които се появиха след финала му. Тя обаче няма да се завърне за новите епизоди, което слага сериозен проблем пред основателите му – какво да вършат със Саманта.

След края на шестия сезон на “Сексът и градът” научихме, че точно Катрал е главната причина извънредно сполучливият сериал да не бъде удължен. Оказва се, че актрисата се е почувствала ощетена поради това, че Сара Джесика Паркър, в ролята си на продуцент, взема доста по-голям хонорар от останалите три актриси. Катрал пробвала да убеди двете си колежки Дейвис и Никсън да изискат повече пари дружно с нея, само че не получила поддръжката им и по тази причина напуснала сериала.

Снимка: Getty Images

През 2008 година четирите дами се събраха още веднъж за първия филм, продължение на сериала, а през 2010 година се появи и вторият. Но враждата сред Катрал и трите други звезди, най-много Сара Джесика Паркър, не беше същински потушена и не остана незабелязана. През 2009 година вестник “New York Post” разгласява публикация, в която съобщаваше, че Катрал и другите актриси не си говорели, което правело фотосите на втория филм доста некомфортни.

От тогава актрисата неведнъж е заявявала, че няма желание да се върне към " Сексът и градът " нито за нови епизоди на сериала, нито за трети филм.

Снимка: Getty Images

През септември предходната година Сара Джесикър Паркър загатна, че по всяка възможност в новите епизоди ще бъде определена нова актриса. HBO ще употребяват неналичието на една от четирите основни героини, с цел да поправят едно от нещата, които са най-критикувани в сериала – неналичието на расово многообразие:

Чувала съм доста хора да споделят, в това число Ким Катрал, че в случай че ще има друга четвърта жена, може би този път би трябвало да е цветнокожа " показа Сара Джесика Паркър в предаването „ Гледай какво се случва “. " Аз мисля, че това ще е ужасно. "

Още за трагичния живот на Ким Катрал и за аргументите, които доведоха до отхвърли ѝ да взе участие в новите епизоди на сериала, може да прочетете на уеб страницата:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР