Задаващите се промени във Формула 1 за 2021 година вече

...
Задаващите се промени във Формула 1 за 2021 година вече
Коментари Харесай

Бъдещето на Ф1 отвъд 2020-а година

Задаващите се промени във Формула 1 за 2021 година към този момент от много време са болна тематика. Именно поради тях в края на предходната година долетя и опасността на Ферари да се отдръпна от шампионата.

Собствениците от "Либърти Медия " явно желаят да оставят своя белег върху шампионата, а дотук не наподобява по този начин като че ли водещите отбори горят от предпочитание да следват определената от тях посока.

Кои са главните детайли в промените на "Либърти "?

- Двигателите би трябвало да бъдат хибридни, по-евтини, по-прости, по-шумни, по-мощни и атрактивни за нови компании, които имат предпочитание да влязат във Формула 1. Тук главните терзания са свързани с това, че целия труд и ноу-хау от турбо ерата ще отиде напразно, а всички ще са принудени да тръгнат от нулата.

- Да се вкара таван на разноските и общоприетите детайли, като в това време разликите в колите би трябвало да останат обилни.

- Приходите да бъдат по-добре уравновесени и учредени на представянето.

- Колите би трябвало да са по-конкурентни и да се усилят възможностите за осъществяване на изпреварвания. Особено последното е от витално значимо, защото през предишния сезон броя спадна на половина.

- Инженерните технологии би трябвало да имат главно въздействие, само че по-важни за представянето би трябвало да бъдат уменията на водачите.

Някои от тези цели сами по себе си наподобяват елементарно изпълнени, само че в цялата си комплексност нещата не наподобяват чак толкоз еднопосочно.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР