Задава се поредният летен уикенд. За тези, които не планират

...
Задава се поредният летен уикенд. За тези, които не планират
Коментари Харесай

Епидемия, убийство и Стивън Кинг за уикенда

Задава се следващият летен уикенд. За тези, които не възнамеряват пътешестване, сме избрали три завладяващи заглавия от седмицата. Начело с вездесъщия Стивън Кинг.
 Снимка 488364

" Ако има кръв "

Холи Гибни се завръща като частен детектив от организация " Търси се " за случай, който се развива след събитията в " Другият ".
 Синтия Ериво, „ Другият “, HBO, Оскари 2020 и какво е привлякло актрисата към сериала
Актрисата, за която ще чуваме все по-често

Синтия Ериво за двойната номинация за Оскар, за присъединяване в сериала " Другият " на HBO и за чернокожите актриси в Холивуд

" Ако има кръв " е единствено една от четирите новели в новия алманах на Стивън Кинг. Останалите са " Телефонът на господин Хариган ", " Животът на Чък " и " Плъх ".

Изд. " Бард ", 25 лева

" Дневник на чумавата година "



Разбира се, романът на Даниел Дефо не е нов, само че пък е ново издание и изцяло в унисон със събитията на 2020 година Той наблюдава Голямата чумна зараза в Лондон през 1665 година и всички способи, по които тя се отразява на града и жителите му.

Изд. " Апостроф ", 14.99 лева

" Стаено зло "

Фактът, че я съпоставят с Джилиан Флин, е задоволителен да обърнем внимание на Лиз Нюджънт и първият й разказ на български.
 Снимка 488366

Той не е изпълнен с кръв и убийства, а наблюдава историята на едно съвършено семейство с огромно имение, готово на всичко, с цел да резервира щастието си. Включително и на това да скрие ликвидиране, осъществено от брачна половинка, който е арбитър.

Изд. " Еднорог ", 17.90 лева.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР