Задава се нов мощен скандал в светските среди. В основата

...
Задава се нов мощен скандал в светските среди. В основата
Коментари Харесай

Задава се нов мощен скандал в светските среди

 Задава се нов мощен скандал в светските среди. В основата му стои тв водещата и публицист Венета Райкова, която се нахвърли с остри думи против фолкпевицата Глория и призна, че е писала за нея в книгата си. 

Вчера стана ясно, че Глория е върнала годежния си пръстен и е оставила възлюбения си Йордан Джермански. Това предизвика Райкова да дефинира Глория като меркантилна, застаряваща фолкпевица, която все не я огрява да мине под венчилото. 

Случайност? Фолкпевица през днешния ден върнала годежен пръстен и отново няма да се дами. И тъкмо за такава фолкпевица написа в " Милионерката " - меркантилна, на възраст 40+, все чакаща годежен пръстен от връзките си с доста богати мъже и все оставаща сама... Случйана аналогия от книгата с действителността ", написа Венета. 

И добавя: " Книгата ми излезе на 6 февруари и има инцидентна аналогия с живота на две фолкпевици. Ще я нарека пророческа книга, а аз съм един оракул или просто познавам живота на измислените герои в художествената небивалица ". 

Едната фолкпевица е Глория, само че всички се чудят коя друга засяга Райкова в своята книга. А в това време почитатели на Примата на фолка набедиха Райкова, че си отмъщава на любимката им, която настойчиво отхвърляше да й гостува в " Папараци " и да опише за тайната си връзка с предприемача.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР