Задава генералска битка до президентските избори през 2021 г. -

...
Задава генералска битка до президентските избори през 2021 г. -
Коментари Харесай

Плевнелиев: Задава се генералска битка Борисов- Радев за президентските избори през 2021

Задава генералска борба до президентските избори през 2021 година - борба сред президента военачалник и премиера военачалник, разгласи някогашният държавен глава Росен Плевнелиев в енергично слово пред политическия актив на ГЕРБ, който на национална среща в четвъртък регистрира успеха си на завършилите локални избори. Едновременно с това партията на премиера Бойко Борисов уточни и жигосах политическите си съперници, преди всичко обединяването " Демократична България " (ДБ), задето част от симпатизантите му са подкрепили Мая Манолова на балотажа в София.

" Десница от Демократична България това са някогашните деца, внуци на алената номенклатура ", разгласи Борисов пред новоизбраните кметове на ГЕРБ, членовете на кабинета и партийния актив.

Освен Мая Манолова и Демократична България, за врагове на ГЕРБ бяха посочени още президентът Румен Радев и Българска социалистическа партия.

Редом до Борисов на първия ред седеше Росен Плевнелиев, който съобщи от трибуната, че " изпитва оскърбление от градската десница и от управлението на Демократична България да влезе в съюз с Мая Манолова ".

Това, което се случи на балотажа, толкоз доста пъти, напряко да си изберат Мая Манолова за началник, да си вървят напред и да се знае кой кой е, продължи той.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР