Задържаният за трафик на мигранти полицай вече е обвиняем. Това

...
Задържаният за трафик на мигранти полицай вече е обвиняем. Това
Коментари Харесай

Задържаният за трафик на мигранти пернишки полицай вече е обвиняем

Задържаният за трафик на мигранти служител на реда към този момент е обвинен. Това съобщи пред Българска национална телевизия представителят на прокуратурата в Пловдив Атанас Илиев. Мъжът е арестуван за 72 часа, най-вероятно на следващия ден ще бъде пожелан непрекъснат арест.



Полицаят е превозвал 31 мигранти, признал се е за отговорен, само че не дава никакви пояснения по случая - нито кой му е плащал, нито какъв брой.

Имало е два съпътстващи автомобила, които са се движели пред микробуса с мигрантите, с цел да предупредят, в случай че видят полицейски патрул. Става въпрос за двама мъже - барман и готвач, другари на служителя на реда, които са обяснили, че и различен път са били наемани от него за услугата. Те също са арестувани.

По втория случай на арестуван за трафик на мигранти през вчерашния ден работата е на заключителен стадий, защото той е направил цялостни признания. Взел е 4800 лева, с цел да транспорти 25 души, имаме вяра, че можем да достигнем по-нагоре в организацията, добави представителят на прокуратурата в Пловдив Атанас Илиев.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР