Задържаният за жестокото убийство на 40-годишната рейнджърка Десислава Стоянова от

...
Задържаният за жестокото убийство на 40-годишната рейнджърка Десислава Стоянова от
Коментари Харесай

Уволнен военен е задържаният за убийството на рейнджърката от Карлово

Задържаният за жестокото ликвидиране на 40-годишната рейнджърка Десислава Стоянова от Карлово е нейн сътрудник и някогашен сътрудник от 61-ва Стрямска механизирана бригада.

Тялото на 40-годишната военнослужеща Десислава Стоянова късно в петък вечерта в Сопот. Тя беше в неопределеност две седмици, а от сряда Военна полиция стартира издирването й.

Арестуван за убийството е приятелят й Светослав Каменов. Двамата са били сътрудници в 61 стрямска бригада, само че в края на предходната година Светослав е бил уволнен, оповестява.
 untitled  236182f32f2c3111157c0fea01a116fa
Той е арестуван в Мездра. Автомобилът на убитата разфасован в автоморга в Карлово. При обиск в една от пристройките към дома му, е намерено тялото на жертвата.

Сред претекстовете за убийството евентуално е ревнивост. Според Криминалистите Десислава е водела паралелна връзка с различен мъж. Не е изключено сред двамата да е имало неуредени финансови връзки.

Съседи описват, че Светослав е разведен, има 2 деца. За новата си другарка не говорел и не знаели за нея.

Според локалния уебсайт Каменов е бил уволнен от карловската бригада преди няколко години, тъй като има душевен отклонения. Бил е на задача зад граница и откакто се е върнал от там, е имал проблеми, прецизираха нашите източници.

След като е освободен от армията, Светослав се е обаждал в полицията и съобщавал, че в банков клон в Карлово има сложена бомба.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР