Задържаният вчера с подкуп 35-годишен общински инспектор от Строителен контрол

...
Задържаният вчера с подкуп 35-годишен общински инспектор от Строителен контрол
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 14 февруари

Задържаният през вчерашния ден с рушвет 35-годишен общински контрольор от " Строителен надзор " е осъждан за обир през 2004 година. Това сподели във Варна основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Живко Коцев. При осъществяване на закононарушението е бил малолетен възпитаник. Наложена му е пробация за една година и полагане на публично потребен труд. Общинският чиновник работи в администрацията от към две години.

Каменни улици от античната ера и сребърни приложения за предмети с човешки изображения са разкрили варненските археолози при разкопки на ул. „ Сан Стефано “ 27 във Варна. Това разкри ръководителят на изследването д – р Васил Тенекеджиев от Регионалния исторически музей

Окръжният съд във Варна организира разпоредително съвещание по импортиран обвинителен акт за замърсяването на Варненското езеро от тръба на канализацията.

Обвинени са три лица, измежду които някогашния кмет на Варна – Иван Портних. От него се търси наказателна отговорност, за това че е позволил да бъдат нечисти морските води. Това деяние е довело до немаловажни вреди на околната среда.

От Париж до Прага, от Рим до Ню Йорк, та и Варна, заключените катинари са емблема на безконечната обич и лоялност. Тази сантиментална традиция е придружена с религия в мистичната мощ на катинарите, които, съгласно легендата, заключени ще запазят любовта непокътната и безконечна. Варна също си има своето сантиментално място и стотици влюбени заключват алегорично силата на любовта си на панорамната площадка по пътя кв. " Галата ", а ключа хвърлят в морето.

Административният съд във Варна отхвърли настояването на кмета на регион „ Одесос “ Цветнен Цветков за прекъсване предварителното осъществяване на решение на Общинската изборна комисия (ОИК) – Варна. В претекстовете съдът показва, че с оспореното решение на ОИК – Варна са прекъснати пълномощията му като областен кмет на „ Одесос “, само че като се изключи посочената служба за Цветков е налице безкрайно право да поставя труд, надлежно да придобива приходи.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР