Задържаният по подозрение за тероризъм на гарата в Марсилия българин

...
Задържаният по подозрение за тероризъм на гарата в Марсилия българин
Коментари Харесай

Арестуваният в Марсилия нашенец издирван за опит за убийство след скандал за 50 лв.

Задържаният по съмнение за тероризъм на гарата в Марсилия българин е търсен с алена бюлетина на Интерпол поради опит за ликвидиране след скандал за 50 лв..

Борис Станев получава 6-годишна присъда, откакто прострелва в главата съгражданина си Петко Петков. Спорът бил поради тъжба в полицията, откакто Борис му продал дефектна платка за компютър за 50 лева

На процеса причинителят не демонстрира разкайване, само че като неработоспособен по болест и с чисто правосъдно минало получава три години условно.

Предварително обвиненият е следвал своята цел много време, до момента в който успее да го приближи и реализира желанията. Поради негодния изстрел не е съумял да ги реализира до дъно, изясни Михаил Робев, юрист на Петко Петков, представен от БТВ.

Кольо Стойков, длъжностен бранител на Борис Станев, съобщи, че държанието на Станев е било доста необичайно и малко надменно.

След обжалване Борис е наказан на 6 години дейно. Присъдата е произнесена задочно, защото не може да бъде открит. От 2012 година е разгласен за интернационално търсене, с цел да излежи наказването си. В неизвестост е до събота, когато е задържан във Франция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР