Задържаният обвиняем за двойното убийство в село Лозен край София

...
Задържаният обвиняем за двойното убийство в село Лозен край София
Коментари Харесай

Задържаният за двойното убийство в Лозен е направил пълни самопризнания

Задържаният обвинен за двойното ликвидиране в село Лозен край София е  Чавдар Бояджиев, който е 34 години. Той е направил цялостни признания. 

Софийска градска прокуратура ще изиска мярка за неотклонение „ задържане под стража “ на обвинения, заяви на брифинг в Съдебната палата Христо Кръстев- зам.-градски прокурор на София. Мярката на обвинения ще се гледа в понеделник от Софийски градски съд.

Престъплението е осъществено с огнестрелно оръжие по изключително нечовечен и непосилен за жертвите метод.

На 4 август е осъществен оглед на местопрестъпление от ОДМВР-Бургас. Иззети са доказателства – револвер с патрон, конфискувани са облекла на обвинямия, кутия с патрони, и банкова карта на името на убития мъж.

От двете ръце на обвинения Бояджиев са конфискувани обтривки за определяне на капсулен състав, открити са биологични следи под ноктите на обвинения. Взети са сравнителни материали от обвинения. Експертно умозаключение твърди, че има такива капсулни частици, което значи, че в близко време е стрелял с огнестрелно оръжие. Открити са и гилзи край мястото на убитото момче, което съответствува вида оръжие, който е открит в обвинения.

Назначена е съдебно-медицинска експертиза за гибелта на жертвите. Намерен е мобилен телефон на убитото момиче, който е открит в София.

Иззети са и облекла. При обувките е открито, че има кръв, назначена е експертиза дали е на човек и дали е на някой от убитите.

„ Момичето е било убито в късните часове на 3 август. Не по-късно от 4 часа е осъществено второто ликвидиране – мъж на 27 година Убийствата са осъществени с огнестрелни оръжия, „ по изключително нечовечен метод “, съобщи заместител основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев.

Задържаният 34-годишен мъж – Чавдар Бояджиев, е живеел в Лозен и е познавал двете жертви. Той е бил задържан на пътя сред Айтос и Бургас.

Разследването продължава. Досъдебното произвеждане е формирано на 4 август по необходимост за двойно ликвидиране, за което се планува пожизнен затвор, пожизнен затвор без подмяна или затвор от 15 до 20 години.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР