Задържаните са на 34 и на 35 години. Известни са

...
Задържаните са на 34 и на 35 години. Известни са
Коментари Харесай

Закопчаха двама мъже при спецакция срещу наркотиците в Дупница

Задържаните са на 34 и на 35 години. Известни са на органите на реда с разнообразни действия, по-възрастният е осъждан. Образувани са досъдебно и полицейско производства по случая.

 

Специализираните дейности са осъществени в границите на интервенция за противопоставяне на закононарушения, свързани с наркотични субстанции, извършена на територията на Дупница.

 

В хода на акцията е подхванато претършуване на парцел, благосъстоятелност на 35-годишен локален гражданин. На разнообразни места в дома полицейските чиновници разкрили и иззели укрити буркан и плик, съдържащи общо 390 г марихуана, плик със 105 г амфетамин и две електронни везни.

 

Видът на дрогата, предопределена по първична информация за разпространяване, е открит с полеви наркотест. По случая е формирано досъдебно произвеждане, работата по което продължава под наблюдението на прокуратурата.

 

В рамките на интервенцията е задържан и 34-годишен мъж, у който при осъществени персонален обиск са открити 16 г канабис, скътани в опаковка, и саморъчно свита цигара. Срещу него е формирано бързо полицейско произвеждане.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР