Задържани са трима мъже от град Сливен за повреждане и

...
Задържани са трима мъже от град Сливен за повреждане и
Коментари Харесай

Трима от Сливен са задържани за повреждане и унищожаване на 360 овошки

Задържани са трима мъже от град Сливен за разваляне и заличаване на 360 овощни дръвчета праскови от градина в землището на квартал „ Речица “, оповестиха от пресцентъра на регионалната полиция.

Задържаните са поданици на ромския квартал " Надежда ", които през нощта са минали през градината и са чупили клони от дръвчетата, с цел да ги употребяват за огрев, уточни за Българска телеграфна агенция представителят на ОД на Министерство на вътрешните работи Първолета Мандинска. Има унищожени, само че множеството са единствено развалени.

Престъплението е разкрито по време на профилирана интервенция против наркоразпространението, противозаконния дърводобив и продажбата на дървесина, изкупуването на черни и цветни метали, инспекции на заложни къщи,  нелегално произвеждане, държане и разпространяване на акцизни артикули без бандерол, надзор по Закона за придвижване по пътищата. 

На 14 февруари екипи на ОДМВР-Сливен, Зонално жандармерийско управление-Бургас, Търговско дружество НАП-Бургас, РДГ-Сливен и ДГС в Твърдица и Котел са направили голям брой инспекции, в поделенията на ОДМВР-Сливен са арестувани 15 души.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР