Задържани са двама криминално проявени мъже . Полицейските действия са

...
Задържани са двама криминално проявени мъже . Полицейските действия са
Коментари Харесай

Мъже откраднаха автомобил посред бял ден в София, задържани са

Задържани са двама престъпно проявени мъже. Полицейските дейности са осъществени от взаимни екипи на Столична дирекция на вътрешните работи, Първо, Трето и Шесто районно управление (на МВР).

(Във видеото може да научите повече за: Деца откраднаха кола, направиха няколко кръгчета и я върнаха)

Работата на проверяващите почнала неотложно, откакто в следобедните часове на 25 юни жена подала сигнал в Първо районно управление (на МВР), че автомобилът й, паркиран на бул. „ Васил Левски “, е откраднат. Тя обяснила, че също така от чантата й липсват портфейл и ключовете за колата. В рамките на подхванатите оперативни дейности транспортното средство било намерено, открити и арестувани били и причинителите – двама мъже на 20 и 45 години. Справка в системата на Министерство на вътрешните работи посочила, че те имат голям брой регистрации – за обири, грабежи и владеене на опиати, а по-възрастният е и осъждан. Разследващите открили и тяхната съпричастност към други закононарушения, осъществени същата нощ.

Малко след кражбата на автомобила от бул. „ Васил Левски “ тандемът се насочил към площад „ Македония “, където направил обир от търговски обект. Те нападнали и заплашили продавачката, след което принудително лишили наличната сума пари, персонални документи, банкови карти, мобилен телефон и стекове с цигари. Малко по-късно те „ посетили “ и супермаркет на бул. „ Христо Ботев “, където отмъкнали от чанта сумата от 1000 лева и 1000 евро.

При последвалия обиск в жилището, населявано от двамата, униформените чиновници разкрили пари и материални доказателства, свързани с незаконната им активност, както и саксии, засадени с марихуана.

Предстои отчет на материалите в Софийска районна прокуратура. 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР