Задържане под стража за поданик на Великобритания, пребиваващ у нас,

...
Задържане под стража за поданик на Великобритания, пребиваващ у нас,
Коментари Харесай

Задържане под стража за поданик на Великобритания, пребиваващ у нас

„ Задържане под стража " за гражданин на Англия, пребиваващ у нас, притеглен към наказателна отговорност за увреждане на 56 автомобила в Добрич.

След като почете настояването на Районната прокуратура, състав на Добричкия областен съд дефинира „ задържане под стража " за 51-годишен гражданин на Кралство Англия, дълготрайно пребиваващ в България, който увредил незаконно 56 леки автомобила в регионалния град.

Мъжът беше притеглен към наказателна отговорност, откакто през нощта на 21 против 22 декември 2022 година нарязал гумите на общо 56 автомобила, паркирани пред жилищни блокове в Добрич. До противообществената му демонстрация се стигнало откакто съседи създали забележка за повдигания от фамилията на Д.У. звук. Това разгневило британеца, който под въздействието на използвания по-рано през вечерта алкохол, решил да си „ отмъсти ".

Обвиняемият беше арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващ прокурор за довеждането му пред съда за установяване на мярка за неотклонение. А през днешния ден съдът дефинира да остане в ареста. Мярката за неотклонение може да бъде обжалван пред Окръжния съд в Добрич.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР