Задържана жена от Мездра се обеси в следствения арест към

...
Задържана жена от Мездра се обеси в следствения арест към
Коментари Харесай

Крадла увисна на бесилото в тоалетната на Врачанския затвор

Задържана жена от Мездра се обеси в следствения арест към Врачанския затвор. Жената трябвало да бъде отведена за спомагателни следствени дейности, само че настояла преди този момент да отиде до тоалетната. След като се забавила повече от нормалното, надзирателите се усъмнили, че става нещо и разрушили вратата на помещението, оповестява " Телеграф ".

Униформените се натъкнали на ужасяваща панорама. 23-годишната Петя Цокова висяла на бесилка, направена от личните й облекла.

Тя свалила съвсем всичко от себе си, усукала облеклата и по този начин си спретнала примката, която трансферирала през една от куките на казанчето. Полуголият й мъртвец към този момент започвал да изстива. По всяка възможност дамата небрежно е взела решението и се е обесила още щом е останала сама в тоалетната, разясниха проверяващи.

Припомняме, че на 11 септември престъпно проявената и осъждана за обири млада жена атакува в Мездра самотно живеещ възрастен човек. Петя Цокова влезнала в къщата му и го заплашила с нож, след което му взела 20 лева, мобилния телефон и избягала. Часове по-късно полицията я откри в зарязан стоманен фургон близо до къщата на ограбения човек. Задържаната направи цялостни признания, като в нея бяха открити ножът и телефонът.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР