Задържана е украинска гражданка, прибрала намерен в хранителен магазин в

...
Задържана е украинска гражданка, прибрала намерен в хранителен магазин в
Коментари Харесай

Задържаха украинка, прибрала портфейл с голяма сума валута в Слънчев бряг

Задържана е украинска гражданка, прибрала открит в хранителен магазин в Слънчев бряг портфейл, в който е имало 3 500 евро и 100 щатски $. Тя е разкрита от запис на охранителните видеокамери на комерсиалния обект. Това оповестиха от Областната дирекция на МВР-Бургас.

Сигнал за изгубения портфейл е подаден през вчерашния ден към 13:00 часа в полицейското ръководство в Несебър. по-рано тя е посетила магазина, като прибирайки се открила неналичието на портфейла си, който последно извадила, плащайки на касата в магазина.

След обзор на записите от охранителните камери в комерсиалния обект е установено, че жена взема и прибира портфейла в чантата си и след излизане от магазина се качва в лек автомобил.

От извършените оперативно-издирвателни мероприятия е открито, че това е 67-годишна украинска гражданка, със статут на емигрант, живееща в Свети Влас. Същата е арестувана в Районно ръководство - Несебър,  като с протокол за непринудено предаване върнала част от отнетата сума.

Работата по случая продължава.

Българска телеграфна агенция напомня, че през септември тази година по записи на охранителни камери, полицията в Бургас търсеше самоличността на жена, намерила портфейл на оживена улица в града, след което го присвоила. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР