Задържана е и приятелката на 22-годишния дрогиран шофьор Кристиан Николов,

...
Задържана е и приятелката на 22-годишния дрогиран шофьор Кристиан Николов,
Коментари Харесай

Арестувана е и приятелката на дрогирания шофьор, убил Милен Цветков

Задържана е и приятелката на 22-годишния дрогиран водач Кристиан Николов, провокирал тежката злополука, при която почина телевизионният публицист Милен Цветков. Така арестуваните поради злополуката стават четирима, оповестява Българска национална телевизия.

По-рано бе обявено, че в колата на Николов е бил и синът на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов, в транспортното средство обаче е била и приятелката на дрогирания водач. Тя и депутатския наследник са напуснали местопроизшествието незабавно, откакто е станала злополуката.

Момичето се споделя Симона Цветкова и е на 21 години. Издирена и е арестувана късно нощес, откакто е отказала подпомагане на следствието и не е отговаряла на въпроси. Возила се е на задната седалка на джипа, ръководен от Кристиан.

Първоначалната информация беше, че единствено депутатския наследник Георги Иванов е напуснал колата, а тя е останала. Оказа се, че и тя е напуснала.

Майката на дрогирания водач също е арестувана, тъй като е притежател на автомобила, предизвикал злополуката. Тя е предоставила колата на човек, който е бил под въздействието на опиати.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР