Задържана е 29-годишна служителка на банков клон в град Нова

...
Задържана е 29-годишна служителка на банков клон в град Нова
Коментари Харесай

Закопчаха служителка на банков клон в Нова Загора за злоупотреби

Задържана е 29-годишна служителка на банков клон в град Нова Загора за злоупотреби. Това оповестиха от ОДМВР - Сливен.

Служители на районно управление (на МВР) - Нова Загора и Главна дирекция „ Национална полиция” проверяват случай на злоупотреби с парични средства в изключително огромни размери, осъществявани в банков клон в град Нова Загора. Работата по случая е почнала в края на предходната седмица след получени сигнали от клиенти на банката.

Предприети са незабавни дейности от чиновници на икономическа полиция в районно управление (на МВР) - Нова Загора и ГДНП. В хода на извършените процесуални дейности по следствие,в 29-годишна, чиновник на банковия клон, и в парцелите, населявани от нея, са открити пари, движимости и предмети, имащи отношение към осъщественото закононарушение. На 18 февруари служителката е арестувана за 24 часа.

За случая е известена Окръжната прокуратура - Сливен. Образувано е досъдебно произвеждане. На служителката е повдигнато обвиняване. С прокурорско предписание ѝ е наложена мярка „ Задържане под стража “ за период до 72 часа, следва да бъде импортирано искане за непрекъсната мярка за задържане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР