Задържан е служител на Специализирания отряд за борба с тероризма

...
Задържан е служител на Специализирания отряд за борба с тероризма
Коментари Харесай

Закопчаха шеф в СОБТ, искал откуп за краден Мерцедес

Задържан е чиновник на Специализирания отряд за битка с тероризма за искане на откуп за откраднат автомобил. Това сподели пред публицисти основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Ивайло Иванов, съобщи кореспондент на Novini.bg

Служителят е на управително равнище. Автомобилът е "Мерцедес ". Няма по какъв начин да кажа каква сума е поискана, има формирано досъдебно произвеждане, съобщи Иванов.

Вчера в Столична дирекция на вътрешните работи е получен сигнал за желан откуп на автомобил. Направена е съответната подготовка за управление на срещата. Направен е констативен протокол, разказани са паричните средства. Знаело се е мястото, където ще бъде извършена срещата. Водено е прикрито наблюдаване. Тъжителката е отишла там. Лицето, което се е явило за диалог е било арестувано. Уведомен е следовател, рапортуваха ми на мен и уведомих министъра на вътрешните работи, Лицето е арестувано с полицейска мярка. Следователите, проверяващите и оперативните са на среща при наблюдаващия прокурор. Там най-вероятно ще се вземе решение какви дейности да бъдат подхванати по отношение на служителя, разяснява основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

Извикахме командира на СОБТ. Започваме инспекции, сподели още Ивайло Иванов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР