Задържан е шофьорът на микробуса с крадени коне, който се

...
Задържан е шофьорът на микробуса с крадени коне, който се
Коментари Харесай

Задържан е шофьорът на микробус с крадени коне

Задържан е водачът на микробуса с крадени коне, който се опита да изблъска от пътя полицейски автомобил. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. 54-годишният мъж от Самоков е арестуван за оказано непокорство по отношение на полицейски чиновници при осъществяване на професионалните им отговорности.

Около 19.10 часа на 2 октомври автопатрул на районно управление (на МВР) - Самоков получава сигнал от лидер на лек автомобил, че в региона на Продановския хълм се движи микробус с крадени коне. Полицейските чиновници неотложно се насочили към мястото и засекли посочения автомобил.

Водачът обаче не се подчинил на подадения му звуков и светлинен сигнал за прекъсване и се насочил към махала в Самоков. На разклона за местността Червената земя микробусът опитал да изтласка последвалия го полицейски автомобил, удряйки го в предната дясна врата, след което ускорил и се укрил в махалата. На служебния автомобил са породени леки материали вреди. След дейни оперативно-издирвателни дейности няколко часа по- късно микробусът е открит и конфискуван по надлежния ред, а лидерът му - арестуван.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. От осъществената информация е открито, че 54-годишният мъж е недееспособен лидер и кара без да има СУМПС в едногодишния период от наказването му по административен ред за същото действие. Във връзка с това против нарушителя е стартирано и бързо произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР