Задържан е известен и култов наркодилър от ъндърграунда на Пазарджик.

...
Задържан е известен и култов наркодилър от ъндърграунда на Пазарджик.
Коментари Харесай

Задържаха голям наркодилър в Пазарджик

Задържан е прочут и паметен наркодилър от ъндърграунда на Пазарджик. Небезизвестният Йордан Илиев, по прочут измежду нарко средите като Даньо Носа е хванат през вчерашния ден при масирана акция на криминалисти от регионалната дирекция в Пазарджик.

Мъжът е единствено на 39 години само че има в досието си присъди за сводничество, да подправяне на пари, за побой, за владеене на дрога. Няколко месеца упорита работа е била нужна на чиновниците на престъпната полиция в Пазарджик, с цел да го задържат и съберат задоволително доказателства за противозаконната му активност на дилър.

Криминално проявен и прочут на полицията мъж е арестуван за наркоразпространение. Реализацията е вследствие на упорита работа на чиновниците от бранш „ Противодействие на престъпната престъпност” при ОДМВР-Пазарджик. Вчера екипите пристъпили към реализация и в Пазарджик е арестуван Й.И.- 39 год.

Мъжът е престъпно проявен и осъждан за разнообразни закононарушения: склоняване към проституция, за причиняване на телесна щета, подправяне на парични знаци, за владеене на опиати. Той е изпълнявал ролята на един от главните дилъри на опиати – хероин за територията на цялата област. Спецоперацията е извършена под наблюдението на прокурор от Окръжната прокуратура в Пазарджик.

Й.И е арестуван в началото за период от 24 часа, а прокуратурата е удължила задържането с още 72 часа. Предстои да бъде импортирано искане за налагане на най-тежката мярка за неотклонение – задържане под стража. Процесуалните дейности по документиране на незаконната му активност не престават. От началото на годината това е девети случай за арестуван за наркоразпространение на територията на региона.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР