Задържан е извършител на убийство, станало на 29 август в

...
Задържан е извършител на убийство, станало на 29 август в
Коментари Харесай

Задържан е извършител на убийство в района на гр. Сърница

Задържан е причинител на ликвидиране, станало на 29 август в региона на гр. Сърница, оповестяват от пресцентъра на ОД МВР- Пазарджик.

В сряда сутринта е получен сигнал в Районното ръководство във Велинград от 36-годишния В.С. от с. Панчарево. Мъжът декларирал, че е разкрил умрял в микробус своя служащ Г.К.- 47г. от София. Автомобилът се намирал в местността "Таш Капия " в землището на Сърница. Екипи на "Спешна помощ " и полицейското ръководство пристигнали на мястото. Медиците установили гибелта на мъжа, а при осъществения първичен оглед не били открити забележими следи от принуждение.

Трупът е превозен за аутопсия в отделението по правосъдна медицина в МБАЛ-Пазарджик, където е открито съществуване на черепно-мозъчна контузия, по всяка възможност породена от удар с корав предмет.

В хода на следствието е открито, че причинител на действието е подалият сигнала В.С. Починалият работил за осъществяване на строително-ремонтни действия в парцела на причинителя.

Мъжът в началото е арестуван в ареста за период от 24 часа. С разпореждане на наблюдаващия прокурор срокът на задържането му е продължен със 72 часа. Предстои внасянето в съда на искане за мярка за неотклонение "задържане под стража ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР