Задържан е издирваният за жестокото убийство на 45-годишна жена в

...
Задържан е издирваният за жестокото убийство на 45-годишна жена в
Коментари Харесай

Заловиха издирвания за жестокото убийство в Тервел

Задържан е търсеният за жестокото ликвидиране на 45-годишна жена в Тервел. Това е някогашният ѝ брачен партньор - Фаредин Ахмед.

От 2017 година той е с ограничаваща заповед да не я доближава. 51-годишният мъж е открит в нетрезво положение в жилище, което е бил нает да ремонтира. При задържането не е оказал опозиция.

На брифинг в Добрич от Окръжната прокуратура оповестиха, че дамата е умряла по непосилен метод. Била е убита с камъни.

Тялото ѝ беше открито през вчерашния ден на улица в Тервел. Има задоволително доказателства, в това число и свидетелски показания, че точно Фаредин е причинителят, сподели окръжният прокурор Радослав Бухчев.

Основната версия за убийството е ревнивост. Фаредин може да получи от 15 до 20 години затвор до пожизнен без право на подмяна.

" Не са провеждани разпити със арестувания, заради простата причина, че не е бил съответен. Първо ще би трябвало да оформим задържането му, съгласно Наказателно-процесуален кодекс до 72 часа. След това ще се внесе искане за мярка за задържане под стража. Намерени са камъни, окървавени, към натрупа. Вече занапред ще се потвърждава и със съответните експертизи ", съобщи Радослав Бухчев, областен прокурор на Добрич.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР