Задържан е 43-годишен мъж от София, отвличал, изнасилвал и ограбвал

...
Задържан е 43-годишен мъж от София, отвличал, изнасилвал и ограбвал
Коментари Харесай

Задържаха мъж отвличал, изнасилвал и ограбвал жени в Слънчев бряг

Задържан е 43-годишен мъж от София, отвличал, изнасилвал и ограбвал дами в региона на курорта "Слънчев бряг ". Към момента са открити три пострадали - на 22, 24 и 25 години. Това заяви на конференция административният началник на Апелативната прокуратура в Бургас Любомир Петров.

Той посочи, че дамите са се занимавали с проституция. Две от тях били отведени принудително в гориста околност до ресторант, където били изнасилени, а по-късно - ограбени. Третата е била вързана със "свински опашки " и изнасилена в друга гориста околност, а след това отведена в къща в село Приселци. На идващия ден, с маска на главата, била откарана с автомобил в село Старо Оряхово.

Извършителят Николай Паскалев е арестуван за 72 часа; импортирано е искане за установяване на мярка за неотклонение "задържане под стража ", добави Петров.

Любомир Петров сподели, че причинителят на действията е работил извънредно цинично. След изнасилванията той снимал персоналните карти на дамите и ги заплашвал да не приказват. Взимал им мобилните телефони и СИМ картите, ограбвал от тях пари и златни бижута. Всички закононарушения са тежки и умишлени, и са наказуеми с от три до 10 години затвор.

Задържаният е осъждан дейно за кражба и укривателство на откраднати коли. Издирва се и втори човек, който към момента не е разпознат от потърпевшите. Паскалев е задържан в село Приселци.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР