Задържан е 36-годишен мъж, заплашвал полицаи с нож меч. На

...
Задържан е 36-годишен мъж, заплашвал полицаи с нож меч. На
Коментари Харесай

Екшън! Със самурайски меч и нож плаши полицаи мъж

Задържан е 36-годишен мъж, заплашвал служители на реда с нож меч. На 11 юни в 03:10 часа наряд на Второ районно управление (на МВР) е бил изпратен на адрес на ул. " Ибър " в Русе, след постъпил сигнал за съмнително лице, което обикаля паркиран пред гараж на адреса автомобил с отворени порти и похлупак на багажника.

Отивайки на посоченото място чиновниците видели мъж на задната дясна седалка в колата и се пробвали да открият, какво прави вътре в автомобила. Когато видял служителите на реда обаче мъжът извадил сгъваем нож и меч /самурайски, вид " Катана " /, като с него замахнал против единия от униформените.

Полицаите му разпоредили да остави оръжията на земята, само че той не се е съобразил с това, а държанието му е станало по-агресивно, като почнал да ги заплашва вербално. На адреса е изпратен още един полицейски екип за подпомагане.

Агресивният мъж почнал да заплашва и новодошлите служители на реда, като протегнал ръка към един от тях със самурайския меч. Служителите още веднъж му разпоредили да остави хладните оръжия на земята, само че вместо да направи това той тръгнал рисково към тях. Последвало задържане и неутрализиране на лицето, като се е наложило потребление на помощни средства.

Установена е самоличността на мъжа – русенец на 36 година При осъщественият оглед на място в автомобила му са открити и конфискувани топче суха тревна маса, лула, бяло прахообразно вещество и други, конфискувани са също сгъваем нож и самурайски меч. По случая е формирано досъдебно произвеждане по разказа на Второ районно управление (на МВР), докладван е на дежурен прокурор в РРП. Мъжът е арестуван с мярка до 72 часа с разпореждане на прокуратурата и работата по изясняването на случая продължава.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР