Задържаха заподозреният за зверското убийство в София. Мъжът е арестуван

...
Задържаха заподозреният за зверското убийство в София. Мъжът е арестуван
Коментари Харесай

Ексклузивно в SafeNews: Задържан е заподозреният за зверското убийство в София

Задържаха обвиненият за зверското ликвидиране в София. Мъжът е задържан отвън София. Предполага се, че е напуснал столицата незабавно след жестоктото ликвидиране.

Задържаният се споделя Веселин. Работел е в заведение. Съучастникът в убийството е направил цялостни признания.

Както SafeNews първо писа беше арестуван съучастникът, който е направил цялостни признания Разплитането на случката стартира тази нощ от открити елементи от човешко тяло в шахта на уличната канализация. Затова и полиция блокира региона на ул. “Г.С.Раковски ” и бул. “Васил Левски ”. Именно в шахтата откриха човешките останки.

SafeNews научи от свои източници през вчерашния ден, че се работи по версия за ликвидиране на липсващ преди няколко дни юноша.

Предположенията са, че след убийството, тялото в било разчленено. За да се отърве от част от натрупа, килърът употребил канализацията. Убийството е станало в апартамент, напълно покрай шахтата, в която са открити човешките остатъци. А до откриването им се стигнало, откакто съседи се оплакали, че имат проблем с канализацията. Издирва се физическият палач. Той е имал и съизвършител, който се присъединил в изнасянето на части от тялото.

Водеща версия е спор за пари.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР