Задържаха учителка, която съблазнила непълнолетния си ученик в Санкт Петербург.

...
Задържаха учителка, която съблазнила непълнолетния си ученик в Санкт Петербург.
Коментари Харесай

Учителка свали 15-годишен богаташ

Задържаха учителка, която съблазнила малолетния си възпитаник в Санкт Петербург. Тийнейджърът и неговата преподавателка били хванати от майката на ученика сега, в който правели секс в дома й. Майката се обърнала към полицията, а 35-годишната Даря Иванова била арестувана, само че скоро била освободена. Оказва се, че тази история ще остане специфичен случай най-много за самата жертва, написа "Блиц ".

По последни данни ученикът почнал прекомерно доста да разисква случилото се с приятелите си и да се хвали в обществените мрежи, че е "спал с учителката си ". В резултат на това историята почнала да се разисква доста от потребителите, а по-късно и от локалните медии. Иванова била принудена да изтрие страницата си във "VKontakte ".

За похлупак излиза, че учителката има семейство и дете. Но самият възпитаник бил подложен на повече тормоз от страна на потребителите. Това достигнало и до родителите му и младежът също трябвало да изтрие профила си.

Според "Фонтанка " самият възпитаник е от богато семейство. Той постоянно качва фотоси и видеоклипове в мрежата, показващи първокласния му метод на живот. Младежът учи в частно учебно заведение и също по този начин учители му преподават вкъщи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР