Задържаха трима души за изготвяне на фалшиви дипломи за вземане

...
Задържаха трима души за изготвяне на фалшиви дипломи за вземане
Коментари Харесай

Разбиха схема за издаване на фалшиви дипломи за шофьорски книжки в Плевенско

Задържаха трима души за правене на подправени дипломи за взимане на шофьорски книжки в Плевенско, оповестиха от полицията.

Разлседването е извършено под управлението на областен прокурор за противопоставяне на потреблението на неистинен документи за приключено главно обучение за приемане на свидетелства за ръководство на моторно транспортно средство.

На 11 август са осъществени инспекции, обиски и претърсвания в жилища и офиси в Плевен и Ралево. Около 13:45 часа пред частен дом в Плевен в миг на предаване на неистинен документи за приключено обучение -удостоверение за приключен 10 клас на разположение от Свищов, са засечени 34-годишен и 22 годишен.

Намереното уверение е конфискувано. При осъществен персонален обиск на 22-годишния са открити и конфискувани парична сума в размер на 250 лева и мобилен телефон  с дейна сим карта.

При обиск на другия са открити мобилен уред с дейна сим карта  и удостоверение за приключено главно обучение на разположение от град Кнежа. В дома му са открити и конфискувани компютърна настройка, пъстър мастилено-струен принтер, флаш памет, карти памет, хард диск, разнообразни типове бланки, фолирана хартия разнообразни формати и непозната персонална карта на български жител.

В частен дом в село Ралево, населяван от 21-годишна, са открити две свидетелства за приключено главно обучение, на нейно име с притурен тип, че са издадени плевенска гимназия и от учебно заведение в село Ралево.

При инспекция в служебно помещение на автошкола в Плевен са открити оригинали на заявления и копия от документи  /удостоверения, свидетелства, дипломи за приключено обучение и документи за самоличност/ на 10 лица - записани като курсисти за придобиване на дееспособност за ръководство на МПС от категори я „ А “ и категория „ “В.

Като съпричастно лице към незаконната активност на двамата плевенчани е открит и 38-годишен гражданин на плевенското село Рибен. Работата по документиране на незаконната активност продължава проверяващ служител на реда.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР