Задържаха пиян мъж, буйствал и ударил фелдшер в Русе, съобщиха

...
Задържаха пиян мъж, буйствал и ударил фелдшер в Русе, съобщиха
Коментари Харесай

Задържаха пиян агресор, налетял на бой на фелдшер в Русе

Задържаха пийнал мъж, буйствал и блъснал фелдшер в Русе, оповестиха от полицията.
В събота, към 13.50 часа екип от ЦСМП и от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи, са реагирали на сигнал за буйстващо лице на паркинга пред огромен магазин, намиращ се на бул. "Липник " в града.
Там е открит 46-годишен мъж от Русе, който е бил във очевидно нетрезво положение и с охлузни рани по едната скула. При опит да осъществят контакт с него, той почнал да наскърбява с нецензурни думи и да насочва закани по адрес на медицинския екип, както и към чиновниците на реда. Мъжът е бил качен в колата за спешна помощ и откаран към адреса, на който живее.
По време на напредването към дома му, той траял в колата за спешна помощ да наскърбява и заплашва медицинския фелдшер, като хвърлял по него предмети, които вадил от облеклата си.
Когато пристигнали пред блока му, екипите се свързали с майката на лицето, с цел да го прибере. По-късно, до момента в който патрулката потегляла от адреса, към момента буйстващият мъж се опитал да я ритне, като залитнал и паднал на предния похлупак на колата за спешна помощ, след което почнал да рита по нея с крайник в региона на предната ризница, след това се насочил към медицинския фелдшер, който бил слязъл от колата за спешна помощ и му нанесъл удар в лицето с пестник.
За да избегне по нататъшния спор с лицето, фелдшерът се опитал да се качи назад в колата за спешна помощ, само че 46-годишният мъж блъснал предната дясна врата на транспортното средство и го блъснал наново в едното рамо.
Виждайки случилото се полицейският екип се е върнал и е подхванал дейности по задържане на лицето. Мъжът е бил откаран с колата за спешна помощ във Второ районно управление (на МВР), където действието е документирано.
За случая е известен дежурен прокурор и е формирано бързо произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР