Задържаха няколко апаши в Пловдив и областта. Вчера е подаден

...
Задържаха няколко апаши в Пловдив и областта. Вчера е подаден
Коментари Харесай

Няколко кражби в Пловдив и областта! Арестувани са четирима души

Задържаха няколко апаши в Пловдив и региона. Вчера е подаден сигнал за откраднат велосипед от 20-годишен гражданин на Търговище. Кражбата станала в събота към 22.05 часа зад игрална зала на бул. „ Христо Ботев “. След следствие полицейските чиновници открили и задържали апаша – 45-годишен престъпно проявен и осъждан пловдивчанин. Срещу него е формирано досъдебно произвеждане. Работата по случая продължава.

Междувременно чиновник на частна охранителна компания подал сигнал за нелегално навлизане в постройка на бул. „ Цариградско шосе “ към 14.00ч. през вчерашния ден. На място служителите на реда открили 53-годишен престъпно проявен и осъждан мъж, забелязан от защитата в опит да изнесе нагревател. С полицейска заповед той е арестуван за период от 24 часа. Материалите са докладвани в прокуратурата.

Двама младежи на 14 и 19 години пък са обвинени за серия от обири в Асеновград. След подхванатите дейности, чиновниците на реда открили, че в края на предходната седмица те лишили кутии с пари от параклис и черква в града. Посегателствата са осъществени с щурм. В петък били счупили страничното стъкло на таксиметров автомобил и взели сумата от 80 лв.. Криминално проявените момчета са арестувани за 24 часа. Работата по случая продължава, известена е районна прокуратура.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР