Задържаха и втория мигрант, който бе издирван за катастрофата в

...
Задържаха и втория мигрант, който бе издирван за катастрофата в
Коментари Харесай

Задържаха и втория мигрант, издирван за катастрофата в Бургас

Задържаха и втория мигрант, който бе търсен за злополуката в Бургас. Той е бил хванат в Първомай.

Мъжът и сириецът, който бе арестуван по-рано, са от бежански център и са със статут на филантропични бежанци, разкри министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев.

Той съобщи, че е арестуван и притежателят на рейса, който тази заран удари полицейска кола в Бургас.

" Тези лица или ще бъдат изправени пред закона, или ще бъдат върнати в родните им места, тъй като се оказа, че в огромната си част така наречен каналджии са непознати жители, които обитават в България. Ние няма да позволим да обитават в страната ни, извършвайки такава активност. Амбицирани сме в границите на идната седмица да приключим въпросите с тях и надлежно да приключим и активността им ", безапелационен беше силовият министър.

В четвъртък при гонка рейс с мигранти блъсна патрулка, спирка на градския превоз и павилиони в Бургас. Двама служители на реда починаха на място. Инцидентът е станал към 5 часа сутринта.

Демерджиев изиска оставката на зам.-директора на „ Гранична полиция ”

Във връзка с злополуката по-рано бяха арестувани още двама души. Единият е притежателят на компанията, продала преди дни рейса. Вторият има отношение към превозването на мигрантите, оповестиха от полицията в града.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР