Задържаха естонец и шуменка в два града заради дизайнерска дрога.

...
Задържаха естонец и шуменка в два града заради дизайнерска дрога.
Коментари Харесай

Задържаха естонец и шуменка заради дизайнерска дрога

Задържаха естонец и шуменка в два града поради дизайнерска дрога. Това заяви Министерство на вътрешните работи. Те са арестувани по време на спецакция на 28 януари от чиновници от ГДНП, Столична дирекция на вътрешните работи и Областните дирекции на Министерство на вътрешните работи в Шумен и Русе.

Първоначално е арестувана в Шумен 29-годишната жена. Тя е известна на органите на реда и с регистрации за отнемане и за опиати. У нея са открити и конфискувани опиати.

Малко по-късно са задържали на територията на столицата 33-годишен естонски жител, дал опиатите на 29-годишната . Той обитавал у нас без адресна регистрация и е имал литовски паспорт. Той е прочут на органите на Министерство на вътрешните работи за разпространяване на наркотични субстанции.
 Задържаха опиати за над 3,5 млн. лева в Пловдив
Задържаха опиати за над 3,5 млн. лева в Пловдив

Дрогата била предопределена за турския пазар

В хода на следствието е открито, че той е съпричастен към досъдебно произвеждане за разпространяване на наркотични субстанции в Русе и района. При извършени дейности по следствието в жилище в София, населявано от 33-годишния, са открити и конфискувани 1, 230 кг дизайнерска дрога, огромна парична сума - към 10 000 лева в друга валута, 2 електронни везни и други движимости, имащи отношение към незаконната активност на мъжа.

И двамата са привлечени като обвинени са " задържане под стража " за период до 72 часа. Работата по случая продължава под надзора на съответните прокуратури.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР