Задържаха двама младежи в Монтанско, единия заплашил съселянин, че ще

...
Задържаха двама младежи в Монтанско, единия заплашил съселянин, че ще
Коментари Харесай

Екшън в Северозапада! Младеж заплаши свой съселянин, че ще му запали къщата

Задържаха двама младежи в Монтанско, единия заплашил съселянин, че ще му възпламени къщата, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
Случаят е от през вчерашния ден в Замфирово. В 15.42 часа в районното ръководство на Берковица постъпил сигнал от гражданин на селото. Той съобщил, че локален 23-годишен юноша се е заканил на собствен 42-годишен съселянин, че ще възпламени къщата и парцела му. 
След сигнала неотложно е била образувана оперативно-следствена група, която посетила къщата на 23-годишния. На място са осъществени неотложни процесуално- следствени дейности - разпити на очевидци, претърсвания и изземвания в жилището и прилежащи икономически постройки в селото, както и в товарен автомобил " Газ 66 ", благосъстоятелност и употребен от 23-годишния. От товарния автомобил е конфискуван револвер " Зораки ", регистриран и употребен от младежа, като се обяснява дали е законно притежаван. 
С полицейска заповед на 23-годишният и неговия брат на 27 година, е наложено задържане до 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи в арестните пространства на районното ръководство в Берковица. 
По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 320 а от Наказателен кодекс.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР