Задържаха четирима наркобосове, продавали дрога на територията на Кюстендил и

...
Задържаха четирима наркобосове, продавали дрога на територията на Кюстендил и
Коментари Харесай

Бесен екшън в района на „Рибката“! Спецакция на ГДБОП излови неколцина наркобосове след брутално преследване, катастрофа и...

Задържаха четирима наркобосове, продавали дрога на територията на Кюстендил и София, след извършена профилирана интервенция, в която са взели участие чиновници на ГДБОП и сътрудниците им от ТС БОП-Кюстендил. При подхванатите обиски в четиримата са открити общо към 200 г марихуана и 90 г кокаин, разфасовани на дози за черния пазар, а в границите на осъществените претърсвания са конфискувани везни, бележник със мемоари за продажбите, DVR, мобилни телефони и други доказателства за незаконната им активност.

Единият от участниците бил засечен от чиновниците на Министерство на вътрешните работи на улица в Кюстендил, до момента в който управлявал мерцедеса си. За да изхвърли намиращата се в него дрога, той подхванал брутална маневра за бягство. Дал газ, блъснал една от полицейските коли, блъснал и нанесъл вреди и на паркиран частен автомобил. След като изхвърлил разфасовките с опиати през прозореца, спрял на стотина метра от случая и се предал.

„ Всичко това стана в региона на „ Рибката “ в Кюстендил. Беше същински екшън. Имаше толкоз доста полиция, колкото не можете да си визиите. Уплашихме се доста, никой не сподели какво става “, разясниха очевидци на случилото се.

Според събраните досега данни групата е работила от декември 2016 година, като е разпространявала в района най-вече кокаин и марихуана.



Специализираната прокуратура е повдигнала обвинявания на арестуваните и им е наложила прокурорско задържане до 72 часа. На трима от тях следва да им бъде импортирано искане за налагане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “. На четвъртия участник в групата е наложена „ парична гаранция “.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: в. Монитор
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР