Задържаха 58-годишен мъж със забранени предмети по време на мероприятията

...
Задържаха 58-годишен мъж със забранени предмети по време на мероприятията
Коментари Харесай

Задържаха мъж със забранени предмети по време на мероприятията с папа Франциск

Задържаха 58-годишен мъж със неразрешени предмети по време на мероприятията с папа Франциск в София, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Нарушителят бил видян от чиновници на реда по един от централните булеварди и е отведен в столично районно ръководство.

По информация на вътрешното министерство към 14,00 часа няма други позволени нарушавания на публичния ред по време на всеобщите мероприятия по отношение на визитата на папата в София. 

Предвидените събития от визитата не престават по стратегия. Призивът към жителите, които желаят да участват на обществените прояви, е да се насочат местата, на които те ще се състоят колкото се може по-рано.

Контролните пунктове имат подготвеност за инспекции 3 часа по-рано от плануваното начало на деянията. Изискванията са да не се носят обемисти багажи, което би лишило повече време при реализирането на инспекциите. Няма да се позволяват хора в очевидно нетрезво положение и такива носещи огнестрелно и хладно оръжие .-->

За времето на провеждането на мероприятията няма да се позволява потреблението на дронове, с цел да не се заплашва живота и здравето на присъстващите.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР