Задържаха 41-годишен мъж, заподозрян за престъплението, при което откриха трупа

...
Задържаха 41-годишен мъж, заподозрян за престъплението, при което откриха трупа
Коментари Харесай

Арестуваха убиеца на жената в Казанлък, заспал в къщата ВИДЕ...

Задържаха 41-годишен мъж, обвинен за закононарушението, при което откриха натрупа на 64-годишна жена в жилище в Казанлък. Това обявиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Стара Загора, заяви NOVA.



Полицията е разкрила килъра задремал в къщата.

Припомняме, че рано тази заран 64-годишна жена бе открита мъртва, а 92-годишен мъж настанен в болница с черепно-мозъчна контузия и заплаха за живота в Казанлък.

Полицейски екип посетил жилище след получен сигнал в 10:58 ч. на тел.112, че входната врата на дома на 94-годишен мъж е заключена и е допустимо да е зародил случай. На място е открито, че мъжът се намира в безпомощно положение. Намерено е и тялото на 64-годишна жена, с голям брой следи от удари по главата и тялото.

В дома е открит и 41-годишният мъж, който в същия миг спял. Той е арестуван за период от 24 часа по ЗМВР.

Мъжът е племенник на жертвата. Той е направил признания. Очаква се до края на деня да бъде освидетелстван от правосъден психиатър и настанен в болничното заведение в Раднево.

41-годишният е прочут на органите на реда откакто преди 9 години е арестуван за убийството на татко си. Тогава той е бил настанен в психиатрична клиника, само че след приключване на законовия период за лекуване е бил освободен.

92-годишният мъж е настанен в болница с черепно-мозъчна контузия и заплаха за живота.

По случая се води досъдебно произвеждане за ликвидиране и нанесена тежка телесна щета.

По досъдебното произвеждане не престават дейностите по следствие с оглед определяне на събитията по делото и събиране на доказателства.
Свързани вести Убийство на жена помрачи празника в Казанлък
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР