Задържаха 27-годишен, криминално проявен и осъждан мъж от Димитровград за

...
Задържаха 27-годишен, криминално проявен и осъждан мъж от Димитровград за
Коментари Харесай

Задържаха 27-годишен за превоз на 15 афганистанци около Ихтиман

Задържаха 27-годишен, престъпно проявен и осъждан мъж от Димитровград за противозаконен транспорт на чужденци. Около среднощ на 12 септември, в региона на пътен възел " Ихтиман " на автомагистрала " Тракия " чиновници на РУ-Ихтиман ревизират на лек автомобил " Мерцедес ".

В колата намират 15 мъже, без документи за идентичност, самоопределили се като афганистанци. Непосредствено след задържането на автомобила и возещите се в него непознати жители, взаимно със чиновници от група " Контрол на пътното придвижване по основни пътища и автомагистрали " към регионалната дирекция, са подхванати дейности по установяването и на съпътстващия автомобил.

Служещият за " отцепка " лек автомобил " Ауди " е спрян на пътен възел " Мухово ", а лидерът и неговият сателит са арестувани за период до 24 часа. Двата автомобила били конфискувани и по случая формирано досъдебно произвеждане.

След отчет на материалите в районната прокуратура на 27-годишния мъж е повдигнато обвиняване и му е наложена 72- часова мярка за неотклонение " задържане под стража ". Действията по следствието не престават.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР