Задължителни растения за дома, които привличат просперитета. АихризонЕдин от малкото

...
Задължителни растения за дома, които привличат просперитета. АихризонЕдин от малкото
Коментари Харесай

Полезни растения за дома

Задължителни растения за дома, които притеглят просперитета.

Аихризон
Един от дребното сукуленти, на които се приписва резултата на афродизиак. Аихризонът е прочут като дървото на любовта, цъфти с жълти цветове с форма на звезда. Листата на някои типове наподобяват на формата на сърце. Това цвете постоянно се подарява на младоженци.

Хибискус
Растението постоянно се назовава китайска роза и се счита за знак на хубост и обновяване в целия свят. Според фън шуй, цветовете на китайската роза са в положение да съживят пристрастеността и да запазят възприятията.

Спатифилум
Едно от най-изисканите растения, които могат да се видят в дома. Пречиства въздуха и покачва влажността. Това растение доста ще усили комфорта във всяка стая. В допълнение, то съставлява женското благополучие и хубост.

Мирта
Миртата обогатява въздуха с етерични масла и има лековит резултат. Само едно растение ви оказва помощ да създадете в къщата атмосферата на вечнозелена градина, тъй като храстът доближава до 2 м височина и цъфти с бели цветове със сладка миризма.

 Задължителни растения за дома, които притеглят просперитета

Антуриум
Това цвете има обаятелен мирис. То е в положение да повдигне настроението ви. Растението оказва помощ за унищожаване на депресията, само че по-важното е, че наличието му в стаята понижава броя на нездравословните бактерии. Антуриумът се смята за потребен за здравето на мъжете и здравето като цяло: листата филтрират въздуха от амоняк, толуен и формалдехид.

 Задължителни растения за дома, които притеглят просперитета

Етерични масла и внимателен мирис – това е тайната на привличането. В последна сметка не на вятъра има миризми, които харесваме, и миризми, които ни отблъскват, нали? Нека бъдем почтени: упоменатите 5 растения са толкоз красиви, че могат да привлекат вниманието на всеки! Нищо чудно, че са определени за знак на любовта и просперитета.

Вижте още: Запеканка със зеле

Ако отдавна планирате да закупите нова саксия с цвете, не се колебайте да изберете едно от гореспоменатите цветя. Това са наложителни растения за всеки благополучен дом.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР