Задължителен час по структурен расизъм“ в Медицинското училище Дейвид Гефен“

...
Задължителен час по структурен расизъм“ в Медицинското училище Дейвид Гефен“
Коментари Харесай

Класът по „структурен расизъм“ на медицинското училище в UCLA включваше „доста обезпокоителна“ молитва към езическия бог: Свидетел

Задължителен час по „ систематичен расизъм “ в Медицинското учебно заведение „ Дейвид Гефен “ в UCLA водеше молитва към Майката Земя, което смути някои от присъстващите на лекцията.

Групата за резистентност на еврейския факултет на UCLA беседва с голям брой очевидци от лекцията и написа писмо до администрацията в петък, призовавайки за „ незабавен и изчерпателен външен обзор “ на нейната образователна стратегия, с цел да се сложи завършек на " политическата индоктринация ".

„ Пишем, с цел да представим на вашето внимание смущаващи събития, които се разиграха преди два дни в кампуса на UCLA… въз основа на отчетите на очевидци от първа ръка, показани ни от голям брой първокурсници “, писмото е подписано от професорите Кира Щайн и Елина Вейтсман от медицинския център, както и Дейвид Мимер от юридическия факултет, споделиха.

В писмото се разказва, че поканен преподавател „ инструктира учениците да допрян пода, „ мама земя с пестник “, до момента в който тя прави „ несветска “ молитва към „ мама...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР