Задълбочаването на евроатлантическата ни интеграция може да бъде контрапункт на

...
Задълбочаването на евроатлантическата ни интеграция може да бъде контрапункт на
Коментари Харесай

Борисов: Задълбочаването на евроатлантическата ни интеграция може да бъде контрапункт на руското влияние в общество ни

Задълбочаването на евроатлантическата ни интеграция може да бъде контрапункт на враждебното съветско въздействие в общество ни. Това написа във Фейсбук водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, откакто постройката на Европейската комисия бе оцветена в червени бои през днешния ден. 

Бившият министър председател на България осъди дейностите на стачкуващите и съобщи, че цялата интернационална общност чака от страната ни безапелационни дейности за излизането от политическата рецесия. 

" Днес нашата и интернационалната общност следят с очакване разрешаването на тежката политическа рецесия, в която страната ни се намира от две години ", написа той.

Борисов акцентира, че всички демократични систематични партии би трябвало да се обединят, с цел да подсигуряват излъчването на държавно управление, което да донесе непоклатимост.

" В тази връзка приканвам още един път демократичните систематични партии да застанем обединени в името на националните ползи на България, излъчвайки мощно постоянно държавно управление ", написа още в поста.

Цялата позиция:  

Категорично съдя похищението против постройката на представителството на Европейската комисия в София. Изключително обезпокоително е, че тази вандалска демонстрация идва в миг на тежки провокации пред България. Днес нашата и интернационалната общност следят с очакване разрешаването на тежката политическа рецесия, в която страната ни се намира от две години. Отговорност на политическите партии, изключително на тези, които най-вече обявяват своите патриотични настроения, е да подсигуряват сигурността, стабилността и интегритета на страната, вместо да предизвикват нови разделения и кавги. В тази връзка приканвам още един път демократичните систематични партии да застанем обединени в името на националните ползи на България, излъчвайки мощно постоянно държавно управление. Единствено гаранции за задълбочаване на процесите на евроатлантическата ни интеграция могат да бъдат контрапункт на хибридните опити за инфилтрация на враждебното съветско въздействие в нашето общество.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР