Задълбалият напоследък в политиката Сашо Диков буквално загуби дар слово

...
Задълбалият напоследък в политиката Сашо Диков буквално загуби дар слово
Коментари Харесай

Кобилкина ограмотява стажанта Сашо Диков за мъжката анална девственост и масажа на простатата

Задълбалият в последно време в политиката Сашо Диков безусловно загуби подарък слово пред Наталия Кобилкина. Разтропаната сексоложка започва свое предаване в малкия екран, на която той е програмен началник. Във формата тя ще дава упътвания на елементарни хора по какъв начин да разрешат личностните си и полови проблеми.
Гост в първото й предаване се оказа самият Диков. Докато диалогът си вървеше безгрижно за това с какво ли по-възрастната Никол Шерцингер държи по-младия Григор Димитров, Кобилкина доближи до прозрението посредством какво една жена може да си подсигурява любовта на мъжа си.

После от екрана потекоха такива секс откровения, които си заслужаваха отвред маркировката 18+, само че такава липсваше и не е зле Съвет за електронни медии да попита за какво. Поводът е повече от задоволителен, в случай че се прочетат следните откровения на Кобилкина.

„ Ако жена желае същински да влюби мъж в себе си, значимо да му направи масаж на простата, не орална обич. Мъжете, които претърпяли навлизане анално от дамата, тогава се влюбват в дамата. Това е необикновено мощно. Много постоянно мои клиенти споделяли, че когато жена им го прави, в никакъв случай няма да я не помни. Мъж не помни с коя първа жена той преспал, само че постоянно помни каква жена го лишила от аналната непорочност “, установи Кобилкина.

Следващите й думи родиха няколко паметни изречения. Оказа се, че в човешкия мозък съществува дял, за който човечеството не е подозирало до момента.

„ В ануса има скрити доста специфични информации. Това е връзка с нашия рептилен мозък, който дава отговор за инстинкта, за доверие и за сигурност. И когато жена наруши това нещо, тя прониква в светая светих, най-свещеното място за един мъж. И в случай че желае жена да влюби в себе си мъж, значимо да вникнеш в неговата вълшебна пещера и да потрие лампата на Аладин “, продължи Кобилкина.

Рускинята обърка рептилоидния мозък с рептилен – частта в човешкия мозък, която стимулира и управлява неговите дейности. Иначе рептилите – хипотетични влечугоподобни хуманоиди, които просъстват в тайните теории, надали имат нещо общо с отнемането на мъжката анална непорочност.
Слушайки думите на Кобилкина, Диков повтаряше, невярвайки на ушите си: „ Ти ще гръмнеш, ти ще ме гръмнеш… „.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР