Задачата е доста проста и можем да се справим с

...
Задачата е доста проста и можем да се справим с
Коментари Харесай

Христо Иванов: За да изчезне усещането за липса на реформи, трябва да бъде подписан детайлен документ с ГЕРБ-СДС

„ Задачата е много елементарна и можем да се оправим с нея във времето, което имаме, акцентира той. Единственият метод, съгласно него, да изчезне чувството че няма предпочитание за промени всъщност, е да бъде подписан подробен документ с ГЕРБ-СДС, който да подсигурява на гласоподавателите, че ще има промени. Само освен това състояние има смисъл да има кабинет. “ Това сподели пред членовете на " Да, България " и съдружните си сътрудници от Демократична България и " Продължаваме промяната " Христо Иванов.

На масата на договарянията ще сложим въпроса ще има ли промени, съобщи в отчета си пред Третата национална конференция на " Да, България " ръководителят ѝ Христо Иванов. На този въпрос през днешния ден се надяваме да получим явен и подробен отговор, изясни водачът на Да, България ".

Довечера стартират договарянията за плана на съглашение за взаимно ръководство сред ГЕРБ-СДС и " Продължаваме промяната-Демократична България " (ПП-ДБ).

Иванов сподели, че в случай че  довечера не бъде получен явен отговор от ГЕРБ-СДС ще продължат ли промените, просто няма смисъл да не престават, тъй като не могат да обяснят на гласоподавателите си.

Трябва да се научим да градим мостове, да не си тръгваме, само че и да отстояваме позициите си. И това можем да го създадем дружно. Научили сме си уроците, обърна се Иванов към участниците във форума.

Задачата на конференцията е да се подготвим за идващите хоризонти, в идващите 9 месеца какво желаеме да се случи, разгласи той. Трябва на конференцията да се постави основата на нова политическа платформа, да се избере европейско политическо семейство, от което " Да, България " да стане част, и да се формулират организационните задания.

Според Иванов най-добре е това европейско семейство да бъде Европейската национална партия, където членуват и сътрудниците им от ДСБ.



 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР