Зад волана бил 47-годишен бургазлия Пиян шофьор е предизвикал мелето,

...
Зад волана бил 47-годишен бургазлия Пиян шофьор е предизвикал мелето,
Коментари Харесай

Пиян шофьор предизвикал верижното меле между Маринка и Крушевец, ранил двама

Зад кормилото бил 47-годишен бургазлия

Пиян водач е провокирал мелето, което затвори основния път сред селата Маринка и Крушевец. Около 15,50 часа вчера лек автомобил  " Мерцедес С 200 ", с бургаска регистрация, ръководен от 47-годишен бургазлия, който е тестван с дрегер за приложимост на алкохол. Апаратът отчел 1,45 промила, а лидерът отказал да даде кръв за химичен разбор.

Поради липса на отдалеченост, той блъска с Мерцедеса си намаляващия скоростта пред него Опел Корса, с бургаска регистрация, ръководен от 27-годишна жена от Средец. От удара Опелът отскача и нализайки в лентата за насрещно придвижване, се блъска в правомерно движещото се Рено Клио, със софийска регистрация, ръководено от 43-годишен бургазлия.



Пострадали са лидерката на Опела, която получила травма на гръдния панер – прегледана в УМБАЛ - Бургас и освободена за домашно лекуване, без заплаха за живота, както ишофьорът на Реното, който получил  фрактура на пръст на левия крайник, прегледан в УМБАЛ – Бургас и освободен за домашно лекуване, без заплаха за живота. От пътния случай са нанесени обилни материални вреди по пътната инфраструктура – унищожени са четири звена и шест колчета от еластичната ограда / мантинела/.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР