Зад витрини, окъпани в алената светлина на червените неони, стотици

...
Зад витрини, окъпани в алената светлина на червените неони, стотици
Коментари Харесай

Проститутките в Амстердам са против закриването на Квартала на червените фенери

Зад витрини, окъпани в алената светлина на алените неони, стотици проститутки упражняват най-старата специалност в света край живописните канали на Амстердам. И не желаят това да се промени.

Но откакто първата жена кмет на града даде обещание да се заеме с безпорядъка и несигурността в известния Квартал на алените фенери, това разбунва духовете в дребните улички, ценени от нормалните им гости, само че и от туристи от целия свят.

За да се подобрят изискванията на труд на половите труженички, кметът планува да реалокира известните витрини и обществени домове в различен квартал на града, надалеч от историческия център. За огромно страдание на доста проститутки.

" Допитването ни измежду 170 полови труженички зад витрините, ясно сподели, че 93 % от тях не желаят да се отдалечат от Квартала на алените фенери, сподели за Агенция Франс Прес Фелиция Ана, председателка на синдиката " Ред лайт юнайтед " ( " Обединение алена светлина ", Red Light United).

Разположен напълно в центъра на града, към черква на две крачки от централната жп гара, регионът, наименуван Вален, е една от най-големите туристически атракции в Амстердам, град с 850 000 поданици, който предходната година е привлякъл към 18 милиона гости.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР